Maak een afspraak
Bezoek ook eens ons nieuwe merk NINEKARAT met sieraden van 9 karaat
  trouwringen goudsmid amsterdam

  Handgemaakte trouwringen uit eigen atelier

  Kom ringen passen in onze werkplaats waar de goudsmeden hun ambacht tot kunst verheven hebben. Wij hebben een grote collectie trouwringen in verschillende stijlen. Organisch, strak, robuust of klassiek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ons vind je vakmanschap in een atelier met een fijne ontspannen sfeer.

  Persoonlijk design

  Persoonlijk design

  Kom je bij ons trouwringen uitzoeken dan word je niet geholpen door verkopers maar door goudsmeden.

  Zo kunnen we je goed adviseren, want we maken alle ringen zelf in ons atelier. Omdat we met een team werken kunnen we onze krachten bundelen.

  Waar de een goed is in een strakke afwerking heeft de ander juist weer een geweldig talent voor vloeiende natuurlijke vormen. De goudsmid die het meest geschikt is voor de opdracht gaat ermee aan de slag.

  Ondertussen houdt onze productiemanager Fleur het overzicht over de planning. Gemiddeld hebben wij een levertijd van 6-8 weken. Neem vooral contact met ons op ook als er spoed bij is. Dan kijken we wat er mogelijk is.

  Relaxte sfeer

  Relaxte sfeer

  Bij ons kan je in alle relaxtheid komen passen. Geen witte handschoentjes maar creatief met pritt buddy.

  Meestal doen Ellen, Nadine en Isa de atelierafspraken.

  Zij luisteren goed naar jouw wensen maar zeggen het ook als het geen slim idee is. Uiteindelijk willen we iets maken dat niet alleen mooi is maar ook lang mee gaat.

  Je mag ons altijd bellen of mailen als er onduidelijkheden zijn. Voor ons is goede service vanzelfsprekend. We willen er alles aan doen om jou met een glimlach en een mooi sieraad te zien shinen.

   MAAK EEN TROUWRINGENAFSPRAAK
   Trouwen inspiratie

   Trouwen inspiratie

   Girlsofhonour.nl is de leukste en meest inclusieve blog over trouwen van Nederland en België bomvol bruiloft inspiratie en handige tips. Of je nou een bruiloft videograaf zoekt, de mooiste trouwjurk of jullie droomlocatie, je vindt het op Girlsofhonour waar wij genoemd worden als lievelingsleverancier van trouwringen in Amsterdam.