Maak een afspraak
Bezoek ook eens ons nieuwe merk NINEKARAT met sieraden van 9 karaat

All

Heidi on workation

Heidi on workation

Ik hoef niet met vakantie

M’n vriend wordt af en toe gek van mij. Na een dag honger lijden - want hij is tegenwoordig into eiwitshakes en Popeye armen - krijgt hij ook nog mijn geleuter op zijn dak. Net als hij een hap wil nemen van die felbegeerde braadworst, kom ik weer aan met mijn conversion rates. Sorry schat, maar JIJ wil die Audi e-tron, dus dan moet ik toch geld verdienen.

Mijn ideale vakantie is dan ook geen vacation maar een workation. Dat klinkt best zielig. Maar ik heb dus geen hobby’s. Mijn ziel en zaligheid stop ik in mijn bedrijf. Ofwel zelfontwikkeling.

Toen wij onze jongetjes nog niet hadden maar wel een harig oefenkind, kreeg ik mijn vriend zo ver om met mij op workation-vakantie te gaan. Ik ging op gietcursus in de Zwitserse bergen en Ingmar hing de Alpinist uit met Muppet als berggeitje.

Hier zie je mij slingergieten. Als het goed is vliegt het gesmolten zilver in de mal en niet om je oren.

 

Slingergieten erop of eronder

 

Living on the edge. Maar het lukte! Ik goot een Zwitserse zilveren grashalm. Eenmaal thuis trok ik er een mal van en goot ik nog twee gouden grasjes. Daar heb ik dan weer deze aanschuifring van gemaakt. En nog veel meer nature inspired jewelry.

 Muppet op vakantie in Zwitserland