Maak een afspraak
Bezoek ook eens ons nieuwe merk NINEKARAT met sieraden van 9 karaat

All

Why is the rum always gone?

Why is the rum always gone?

Wij mochten vorige week mee op de boot van kapitein Art. Teamuitje Galore. Inclusief stunt van Nor die van de boot op de brug en weer terug op de boot sprong. Had het filmpje natuurlijk nooit aan mijn zoontjes moeten laten zien, want nu kunnen wij zelf nooit meer een boot kopen.

Anyhow, Nadine Kieft Jewelry is inmiddels een team van 8!

Naoko goudsmid en wax-carving talent die niet op de foto staat.

Norbert onze hoofd-goudsmid, diamantzetter en stuntman.

Arthur die vorig jaar bij ons is begonnen als goudsmid en als verkoopmedewerker en die dus een bootje in de Amsterdamse grachten heeft en nog single is (!) Moeders met dochters welkom.

Ellen die inmiddels zo gegroeid is als goudsmid dat zij onze stagiaire Isa begeleidt.

Isa die net haar goudsmidstage bij ons is begonnen en nu ontdekt in wat voor apenkooi ze terecht is gekomen.

Fleur onze productiemanager en eerste aanspreekpunt voor onze klanten. En side kick van Nadine.

Neda hoofd-webshop, e-mail assistent en professioneel feeder. Koopt altijd lekkers voor ons maar eet zelf geen suiker.

En wat kwam ik ook alweer doen? Ik hou een oogje in het zeil, bepaal welke koers we opvaren. Buig me over nieuwe collecties. Doe soms atelierafspraken. Als ik thuis werk schrijf ik aan mijn cursus. Ik lees eindeloos veel boeken over leiding geven, productiviteit, marketing, opschalen, story telling en een bedrijf runnen. Als ik niet bezig ben met mijn kinderen ervan te weerhouden dat ze te idiote stunts uithalen.

Liefs, Nadine & Team